Griekse yoghurt, komkommer en look.
Een mousse van viseitjes.
Tarama, tzatziki, aubergine tapenade, grieks brood.
Gefrituurde pijlinktvis met tarama.
Gegrilde octopus op een bedje van kikkererwten puree en warme groenten.
Gegrild brood met kerstomaatjes, fetakaas en ruccola.
Krokant filodeeg gevuld met feta, honing en salade.
Assortiment van Griekse specialiteiten.
Scampi’s in een licht getomateerde roomsaus met dragon.
Je kunt deze voorgerechten ook als hoofdgerecht bestellen door een supplement van €5 toe te voegen.
Ovenschotel met rundsgehakt, aardappelen en groenten.
Gegratineerde lamsschouder met Griekse pasta, feta en krokant filodeeg.
Octopus met Griekse ratatouille van aubergine tomatencoulis, feta en basilicum.
Scampi’s in een licht getomateerde roomsaus met dragon.
Assortiment van Griekse specialiteiten.
Gergrilde gehaktballetjes van rund met tomatencoulis, Grieks brood, yoghurt en munt.
Langzaam gegaarde lamsschenkel in tomatensaus met Griekse aroma’s.
Mix van vlees op de grill met Griekse pasta, groenten en gebakken aardappelen.
Filet pur met verse frieten. (peperroom- / champignon- / provençaalse saus (€3))
Lamskroon met ratatouille en gebakken aardappelen.
Sappige lamsbout op smaak gebracht met kruiden en specerijen en langzaam gegaard in de oven.
Ons vijf gangen menu om te delen biedt een culinaire reis door de Griekse keuken, bereid met dagverse ingrediënten en inspiratie.
Salade met gegratineerde feta, kerstomaat en nootjes.
Gegrilde calamar sepia geserveerd met tomatencoulis en puntpaprika
Griekse boulet met tzatziki en Grieks brood
Gamba’s met risotto van Griekse pasta en ouzo
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 18:30–22:00 |
Donderdag | 18:30–22:00 |
Vrijdag | 18:30–22:00 |
Zaterdag | 18:30–22:00 |
Zondag | 12:00–14:00, 18:30–21:30 |